Champions League: Αλλαγή ημέρας στο Ρέιντζερς – Νάπολι λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

Eξαιτίας της έλλειψης επαρκούς προσωπικού ασφαλείας

Champions League: Αλλαγή ημέρας στο Ρέιντζερς – Νάπολι λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ

Η UEFA ανακοίνωσε πως ο αγώνας Ρέιντζερς – Νάπολι, για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα αργότερα λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το Ρέιντζερς – Νάπολι ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη 13/09, αλλά τελικά αναμένεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 14/09, λόγω έλλειψης επαρκούς προσωπικού ασφαλείας, εξαιτίας του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Ο αγώνας επαναπρογραμματίστηκε για την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 22.00. Αυτό οφείλεται στους σοβαρούς περιορισμούς στο προσωπικό της αστυνομίας και σε οργανωτικά ζητήματα που σχετίζονται με τα τρέχοντα γεγονότα», ανέφερε η UEFA, η οποία σημείωσε επίσης ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς οπαδούς των φιλοξενούμενων:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας και για λόγους αθλητικής δικαιοσύνης, οι οπαδοί της Ρέιντζερς δεν θα παρακολοθήσουν τον επαναληπτικό αγώνα στη Νάπολη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.