ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Εκτός» ο Ντι Μαρία από την εθνική της Αργεντινής

Ο Πάπου Γκόμες πήρε τη θέση του στην εντεκάδα

«Εκτός» ο Ντι Μαρία από την εθνική της Αργεντινής

 Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν κατάφερε απόψε να είναι έτοιμος για την αρχική εντεκάδα του Λιονέλ Σκαλόνι.

Ποια είναι η εντεκάδα της Αργεντινής όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο; Ε. Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια, Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες, ΜακΆλιστερ, Πάπου Γκόμες, Μέσι, Άλβαρες.

Λογικά λοιπόν θα δούμε τον Πάπου Γκόμες να ξεκινά σαν winger. Τον άσο της Σεβίλλης που δοκιμάστηκε στην πρεμιέρα σαν επιθετικός χαφ κόντρα στην Σαουδική Αραβία δίχως τέλος πάντων να… κλέψει την παράσταση.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Πάπου Γκόμες έχουν μια μέρα διαφορά καθώς ο άσος της Γιουβέντους είναι γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου του 1988 και ο «αντικαταστάτης» του στις 15.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντι Μαρία εννοείτε πως θα είναι στον πάγκο, και αν τέλος πάντων χρειαστεί ίσως χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.