ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελλάδα – Πορτογαλία 0-4: «Γνώρισε» βαριά ήττα η Εθνική U21

Η βαθμολογία του ομίλου

Ελλάδα – Πορτογαλία 0-4: «Γνώρισε» βαριά ήττα η Εθνική U21

Η Εθνική Ελλάδας U21 ηττήθηκε με 4-0 από την Πορτογαλία και πλέον ελπίζει για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2023 μόνο ως καλύτερη δεύτερη.

Η «γαλανόλευκη» ξεκίνησε άσχημα το ματς και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 12ο λεπτό του αγώνα από τέρμα του Καρβάλιο, με τους Ίβηρες να «καθαρίζουν» την αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο, με πέναλτι του Φάμπιο Βιέιρα και ένα τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις από τον Φάμπιο Σίλβα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Αραούζο έδωσε διαστάσεις θριοάμβου στη νίκη της Πορτογαλίας, που την έφερε στην  πρώτη θέση του ομίλου και το +2 από την Ελλάδα.

Οι συνθέσεις στο Ελλάδα – Πορτογαλία

Ελλάδα (Γιώργος Σίμος): Τζολάκης – Διαμαντής (83′ Αντζουλάς), Γιάννης Χριστόπουλος, Μιχελής – Λιάσος (46′ Ευθύμης Χριστόπουλος), Κανελλόπουλος (46′ Αθανασακόπουλος), Τσιγγάρας, Σουρλής (83′ Κουτσουπιάς), Ζαγαρίτης – Τζόλης, Ιωαννίδης (73′ Σαρδέλης).

Πορτογαλία (Ρούι Ζόρζε): Μπιάι – Κουαρέσμα, Πενέτρα, Ζοάο Μάριο (Τιάγκο Αραούζο), Ταβάρες (79′ Αλμέιντα) – Τιάγκο Ντάντας – Μπερνάρντο, Καρβάλιο (73′ Φόλια), Φάμπιο Βιέιρα (60′ Αφόνσο Σόουζα) – Ράμος (60′ Ενρίκε Αραούζο), Φάμπιο Σίλβα.

Η βαθμολογία του ομίλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Πορτογαλία 19 (7 ματς)
2. Ελλάδα 17 (8 ματς)
3. Ισλανδία 9 (7 ματς)
4. Λευκορωσία 9 (7 ματς)
5. Κύπρος 8 (7 ματς)
6. Λιχτενστάιν 0 (8 ματς)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.