ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

ΗΠΑ: Η στιγμή που αστυνομικός ακινητοποιεί με taser 19χρονο εισβολέα σε αγώνα μπέιζμπολ (βίντεο)

Μετά τη σύλληψή του ο 19χρονος κατηγορήθηκε για ένα πλημμέλημα και ένα κακούργημα

ΗΠΑ: Η στιγμή που αστυνομικός ακινητοποιεί με taser 19χρονο εισβολέα σε αγώνα μπέιζμπολ (βίντεο)

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που αστυνομικός στις ΗΠΑ ακινητοποίησε με χρήση taser έναν νεαρό εισβολέα σε αγώνα μπέιζμπολ.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα των Cincinnati Reds με τους Cleveland Guardians.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο νεαρός, ο οποίος στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ήταν ο 19χρονος Γουίλιαμ Χέντον, μπήκε στο γήπεδο, πλησίασε έναν από τους παίχτες και στη συνέχεια έκανε μια ανάποδη εναέρια κωλοτούμπα.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, τον είχε πλησιάσει αστυνομικός ο οποίος τον ακινητοποίησε με χρήση taser.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη σύλληψή του ο 19χρονος κατηγορήθηκε για ένα πλημμέλημα και ένα κακούργημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.