ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι άλλο θα δούμε: Λιοντάρι προβλέπει τους νικητές στα προημιτελικά του Μουντιάλ!

Το συγκεκριμένο ζώο φέρεται να έχει ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 90% στις ποδοσφαιρικές προβλέψεις

Τι άλλο θα δούμε: Λιοντάρι προβλέπει τους νικητές στα προημιτελικά του Μουντιάλ!

Το Μουντιάλ επιστρέφει μετά από δυο μέρες που δεν έγιναν παιχνίδια προκειμένου οι 8 ομάδες που έχουν απομείνει να πάρουν «ανάσες» και ένα λιοντάρι από την Ταϊλάνδη προέβλεψε τους νικητές των τεσσάρων προημιτελικών.

Το συγκεκριμένο ζώο φέρεται να έχει ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 90% στις ποδοσφαιρικές προβλέψεις, σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στην ασιατική χώρα.

Ο εκπαιδευτής του βάζει πάνω σε δύο σημαίες, των αντιμέτωπων εθνικών ομάδων, από ένα κομμάτι κρέας και το λιοντάρι καταβροχθίζει πρώτο αυτό της ομάδας που κερδίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποια είναι η πρόβλεψη όμως του λιονταριού για τους προημιτελικούς. Ότι η Γαλλία θα κερδίσει τον αγώνα με την Αγγλία, η Αργεντινή αυτόν με την Ολλανδία και η Βραζιλία αυτόν με την Κροατία, αλλά και ότι το Μαρόκο θα συνεχίσει τις εκπλήξεις αφήνοντας εκτός μετά την Ισπανία και την Πορτογαλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.