ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μουντιάλ 2022: Μπάγερν και Ίντερ έχουν πάντα παίκτη σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1982

Ίντερ και Μπάγερν συνδέονται στο Μουντιάλ με ένα τρομερό στατιστικό

Μουντιάλ 2022: Μπάγερν και Ίντερ έχουν πάντα παίκτη σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1982

Το Μουντιάλ του Κατάρ εξελίσσεται σε Μουντιάλ των εκπλήξεων και οποιαδήποτε πρόβλεψη κινδυνεύει να διαψευστεί εμφατικά.

Αν υπάρχει, βέβαια, κάτι το οποίο είναι σίγουρο στο φετινό τουρνουά, βλέποντας την τετράδα των ημι-φιναλίστ, είναι πως θα συνεχιστεί μια εντυπωσιακή παράδοση, η οποία συνδέει την Ίντερ και την Μπάγερν: να δουν ποδοσφαιριστές τους στον τελικό, κάτι το οποίο συμβαίνει σταθερά εδώ και 40 χρόνια!

Νερατζούρι και Βαυαροί έχουν χτίσει ένα τρομερό σερί, καθώς εκπροσωπούνται στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1982.

Τις περισσότερες φορές αναμενόμενα, αφού στα επτά από τα έντεκα τουρνουά ως και το φετινό, βρίσκεται στον τελικό μία εκ των Ιταλίας ή Γερμανίας. Ωστόσο, ακόμα και στις περιπτώσεις που αυτό δεν συνέβη, οι δύο σύλλογοι είχαν και πάλι παίκτες στο κορυφαίο ραντεβού του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και θα έχουν σίγουρα και φέτος!

Στο Αργεντινή-Κροατία τίθενται αντιμέτωποι οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Μαρσέλο Μπρόζοβιτς από πλευράς Ίντερ, που σημαίνει ότι ένας εκ των δύο θα βρεθεί σίγουρα στον τελικό της 18ης Δεκεμβρίου.

Αναλόγως και με τους Βαυαρούς στον άλλον ημιτελικό, όπου κοντράρεται το Μαρόκο του Νουσέρ Μαζράουι απέναντι στη Γαλλία των Παβάρ-Ουπαμεκανό-Κομάν-Ερναντέζ (η Μπάγερν έχει και τον Στάνισιτς από την Κροατία).

Αναλυτικά όλοι οι φιναλίστ των Ίντερ και Μπάγερν από το 1982 ως το 2018.

1982, Ιταλία – Δ. Γερμανία: Μπορντόν, Μπέργκομι, Μαρίνι, Οριάλι, Αλτομπέλι (Ίντερ) – Μπράιτνερ, Μπρέμερ, Ρουμενίγκε (Μπάγερν)

1986, Αργεντινή – Δ. Γερμανία: Ρουμενίγκε (Ίντερ) – Άουγκενταλερ, Χένες, Έντερ, Ματέους (Μπάγερν)

1990, Γερμανία – Αργεντινή: Μπρέμε, Ματέους, Κλίνσμαν (Ίντερ) – Άουμαν, Ρόιτερ, Κόλερ, Άουγκενταλερ, Πφίγκλερ, Τον (Μπάγερν)

1994, Βραζιλία – Ιταλία: Μπέρτι (Ίντερ) – Ζορζίνιο (Μπάγερν)

1998, Γαλλία – Βραζιλία: Τζορκαέφ, Ρονάλντο (Ίντερ) – Λιζαραζού (Μπάγερν)

2002, Βραζιλία – Γερμανία: Ρονάλντο (Ίντερ) – Καν, Γιέρεμις, Λίνκε, Γιάνκερ (Μπάγερν)

2006, Ιταλία – Γαλλία: Ματεράτσι (Ίντερ) – Σανιόλ (Μπάγερν)

2010, Ισπανία – Ολλανδία: Σνάιντερ (Ίντερ) – Φαν Μπόμελ, Ρόμπεν (Μπάγερν)

2014, Γερμανία – Αργεντινή: Καμπανιάρο, Άλβαρες, Παλάσιο (Ίντερ) – Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Σβαϊνστάιγκερ, Μίλερ, Κρόος, Γκέτσε (Μπάγερν)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

2018, Γαλλία – Κροατία: Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς (Ίντερ) – Τολισό (Μπάγερν)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.