ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μουντιάλ: Γκολ στις καθυστερήσεις για τη Νότια Κορέα κόντρα στην Πορτογαλία (2-1) (upd)

Η Νότια Κορέα θέλει οπωσδήποτε νίκη απέναντι στους Πορτογάλους

Μουντιάλ: Γκολ στις καθυστερήσεις για τη Νότια Κορέα κόντρα στην Πορτογαλία (2-1) (upd)

Η Νότια Κορέα κάνει το 2-1 στις καθυστερήσεις και παίρνει την πρόκριση!

27′: Ισοφαρίζει η Νότια Κορέα! Ο Kim Young-gwon κάνει το 1-1!

6′: Γκολ για την Πορτογαλία! Ο Όρτα κάνει το 1-0.

Η Πορτογαλία είναι ήδη στους «16» και πιθανότατα θα έχει διαθέσιμο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά τον μικρό μυϊκό τραυματισμό του.

Απ’ την άλλη η Ν. Κορέα των δύο «ερυθρόλευκων» Χουάνγκ Ιν-μπεόμ και Χουάνγκ Ούι-τζο θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει ως το τέλος της πιθανότητές της.

Ο Μικ Μιν-τζάε είναι αμφίβολος για τους Νοτιοκορεάτες, ενώ απ’ την άλλη πλευρά οι Πορτογάλοι δεν υπολογίζουν στους τραυματίες Μέντες, Οτάβιο και Ντανίλο Περέιρα.

Το πανόραμα του 8ου ομίλου:
1η αγωνιστική:
Ουρουγουάη – Νότια Κορέα 0-0
Πορτογαλία – Γκάνα 3-2

2η αγωνιστική:
Καμερούν – Σερβία 3-3
Πορτογαλία – Ουρουγουάη 2-0

3η αγωνιστική:
17:00 Γκάνα – Ουρουγουάη ΑΝΤ1
17:00 Νότια Κορέα – Πορτογαλία ΑΝΤ1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:
Πορτογαλία 6 (5-2)
Γκάνα 3 (5-5)
Ουρουγουάη 1 (0-2)
Νότια Κορέα 1 (2-3)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.