ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Μουντιάλ: Τρομερή νίκη-πρόκριση στις καθυστερήσεις για τη Νότια Κορέα – Πέρασε ως πρώτη η Πορτογαλία (2-1)

Η Νότια Κορέα προκρίθηκε ως δεύτερη, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την Ουρουγουάη

Μουντιάλ: Τρομερή νίκη-πρόκριση στις καθυστερήσεις για τη Νότια Κορέα – Πέρασε ως πρώτη η Πορτογαλία (2-1)

Η Νότια Κορέα πέτυχε σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στην Πορτογαλία επικρατώντας με 2-1 στο φινάλε της αγωνιστικής των ομίλων και προκρίθηκε ως δεύτερη στη φάση των «16» του Μουντιάλ, αφήνοντας στην 3η θέση (με ισοβαθμία) την Ουρουγουάη.

Η ομάδα των Ίνμπομ και Ουί Τζο Χουάνγκ επικράτησε 2-1 της Πορτογαλίας με ανατροπή και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των 16 του Μουντιάλ ως δεύτερη, αφού έβαλε από κάτω την Ουρουγουάη στην ισοβαθμία παρά τη νίκη της με 2-0 κόντρα στην Γκάνα.

Η Πορτογαλία «κλείδωσε» παρά την ήττα την κορυφή του ογδόου ομίλου, ενώ εκτός της διοργάνωσης στο Κατάρ έμειναν η Ουρουγουάη και η Γκάνα.

Ο Όρτα άνοιξε το σκορ για τους Πορτογάλους, με την Νότια Κορέα να ανατρέπει το σκορ με τον Γιουνγκ Γκουόν Κιμ (27′) και τους Χε Τσαν Χουάνγκ (90+1′).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.