ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ερντογάν ανακοινώνει και μεταγραφές τώρα: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάει στη Σαουδική Αραβία»

Τι δήλωσε μιλώντας σε συνέδριο στο Ενζουρούμ

Ο Ερντογάν ανακοινώνει  και  μεταγραφές τώρα: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάει στη Σαουδική Αραβία»

Την ώρα που το ποδοσφαιρικό μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώnει πως ο Πορτογάλος θα συνεχίσει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Μιλώντας στο πλαίσιο ενός Συνεδρίου στο Ενζουρούμ, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας πως θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος επιθετικός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το «διαζύγιο» που είχε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να φορά τη φανέλα της Αλ Νασρ.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάει στη Σαουδική Αραβία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.