ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε «Αθλητής της χρονιάς» στα βραβεία Laureus (φωτό-βίντεο)

Η δεύτερη φορά που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε «Αθλητής της χρονιάς» στα βραβεία Laureus (φωτό-βίντεο)

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος νικητής της τελετής βραβείων Laureus Sports Awards καθώς όχι μόνο πήρε το βραβείο του καλύτερου αθλητή της χρονιάς για το 2022, αλλά του δόθηκε και το αγαλματίδιο για την καλύτερη ομάδα ως εκπροσώπου της εθνικής Αργεντινής.

Πρόκειται για ένα… ιστορικό «νταμπλ» στα επονομαζόμενα… Όσκαρ του αθλητισμού.

Ο πρωταθλητής κόσμου στα γήπεδα του Κατάρ με την Αργεντινή παρέλαβε το βραβείο σε μια φαντασμαγορική τελετή στο Παρίσι, με τον 35χρονο να ευχαριστεί τους συμπαίκτες του σε εθνική και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μέσι πήρε το βραβείο με… ανταγωνιστές τους Ράφα Ναδάλ, Κιλιάν Εμπαπέ, Μόντο Ντουπλάντις, Στέφεν Κάρι και Μαξ Φερστάπεν.

«Αυτή είναι μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς το Laureus World Sports Awards φέτος είναι στο Παρίσι, την πόλη που υποδέχθηκε την οικογένειά μου πίσω στο 2021. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, όχι μόνο στην εθνική ομάδα αλλά και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν κατάφερα τίποτα από όλα αυτά μόνος μου και είμαι ευγνώμων που μπορώ να μοιραστώ τα πάντα μαζί τους» ήταν τα λόγια του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο περιθώριο της τελετής, πάντως, δεν είπε τίποτα για το μέλλον του και αν θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ δεν μίλησε και για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του στην ομάδα της… καρδιάς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.