ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Όταν ο Τζιανλούκα Βιάλι αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο χιονισμένο ΟΑΚΑ (βίντεο)

Το 1991 ο Βιάλι αντιμετώπιζε με τη Σαμπντόρια τον Παναθηναϊκό στους πειραματικούς ομίλους του Champions League

Όταν ο Τζιανλούκα Βιάλι αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στο χιονισμένο ΟΑΚΑ (βίντεο)

Ο Τζιανλούκα Βιάλι «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών βυθίζοντας στη θλίψη το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το 1991 ο Βιάλι αντιμετώπιζε με τη Σαμπντόρια τον Παναθηναϊκό στους πειραματικούς ομίλους του Champions League.

Λίγους μήνες πριν η Σαμπντόρια ηττηθεί στον τελικού του Champions League από την Μπαρτσελόνα, στον “μεγάλο” ματς του Γουέμπλεϊ, η ομάδα του Τζιανλούκα Βιάλι και των Μαντσίνι, Παλιούκα και Λομπάρντο είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στην πειραματική φάση ομίλων της διοργάνωσης (μαζί με Άντερλεχτ και Ερυθρό Αστέρα).

Περισσότεροι από 53.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο «Σπύρος Λούης» και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση, που έγινε υπό ακραίες συνθήκες. Το βράδυ του αγώνα η θερμοκρασία άγγιζε το μηδέν, μιας και ο “σκληρός” χιονιάς είχε πλήξεις σχεδόν σε όλη την Αττική.

Η ελληνική ομάδα με τους Σαραβάκο, Βαζέχα, Βάντσικ, Φραντζέσκο, Μαραγκό, Δώνη και Γιάννη Καλλιτζάκη στη σύνθεσή της, κατάφερε να αποσπάσει “λευκή” ισοπαλία στο παγωμένο ΟΑΚΑ.

#038;ab_channel=PanathinaikosFootballClubHistory
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.