ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανό για τον δολοφονημένο Μ.Κατσούρη στην κερκίδα της Ραπίντ Βιέννης: «Μόνοι σας έχετε αλληλοσκοτωθεί»

Το πανό έφερε την υπογραφή της Θύρας 13

Πανό για τον δολοφονημένο Μ.Κατσούρη στην κερκίδα της Ραπίντ Βιέννης: «Μόνοι σας έχετε αλληλοσκοτωθεί»

Ο «πόλεμος» μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ για την άγρια δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζεται, με σχετικό πανό να ανεβαίνει και στην Αυστρία, στην κερκίδα της Ραπίντ Βιέννης.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Ραπίντ Βιέννης και στο παιχνίδι με τη Ραπίντ Βιέννης εμφανίστηκε πανό με την υπογραφή της Θύρας 13 του «τριφυλλιού» που φαίνεται να αναφέρεται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, το πανό έγραφε: «Η ιστορία έχει επαναληφθεί μόνοι σας έχετε αλληλοσκοτωθεί» και είναι προφανές ότι αποτελεί συνέχεια στην αντιπαράθεση των δύο πλευρών –και μέσω πανό– για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.