ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Παραδοχή Σεπ Μπλάτερ για το Μουντιάλ: «Λάθος η επιλογή του Κατάρ»

Στον Μισέλ Πλατινί ρίχνει τις ευθύνες ο πρώην ισχυρός άνδρας της FIFA

Παραδοχή Σεπ Μπλάτερ για το Μουντιάλ: «Λάθος η επιλογή του Κατάρ»

Λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ στο Κατάρ ήρθε η παραδοχή του άλλοτε προέδρου της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος έκανε λόγο για «λάθος επιλογή».

Ο άνθρωπος, ο οποίος άνοιξε τον φάκελο με το όνομα του Κατάρ καθώς επί προεδρίας του ανατέθηκε -έπειτα από ψηφοφορία- η διοργάνωση στη χώρα της Μέσης Ανατολής, τόνισε ότι το Μουντιάλ είναι πολύ μεγάλο για μια τέτοια χώρα! Μάλιστα έριξε το… φταίξιμο στον Μισέλ Πλατινί.

Ο Ελβετός παράγοντας, ο οποίος επί 17 χρόνια βρισκόταν στην ηγεσία της FIFA, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Tages Anzeiger χαρακτήρισε λανθασμένη την επιλογή προσθέτοντας ότι ο ίδιος επιθυμούσε να ανατεθεί η διοργάνωση στις ΗΠΑ.

«Το Κατάρ είναι μια μικρή χώρα και το Μουντιάλ είναι πολύ μεγάλο για μια τέτοια χώρα. Η επιλογή ήταν λανθασμένη. Τότε, συμφωνήσαμε στην Εκτελεστική Επιτροπή ότι η Ρωσία θα είχε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και οι ΗΠΑ το Μουντιάλ του 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό θα ήταν μια χειρονομία ειρήνης αν δύο μακροχρόνιοι πολιτικοί αντίπαλοι διοργάνωναν το Παγκόσμιο Κύπελλο ο ένας μετά τον άλλο», τόνισε ο Μπλάτερ και συνέχισε: «Μια εβδομάδα πριν από το Κογκρέσο της FIFA το 2010, ο Μισέλ Πλατινί με πλησίασε και μου είπε ότι το πλάνο μας δεν δουλεύει. Χάρη τελικά στις ψήφους του Πλατινί, το Παγκόσμιο Κύπελλο πήγε στο Κατάρ αντί για τις ΗΠΑ. Αυτή είναι η αλήθεια»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.