ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πόρτα» Κριστιάνο Ρονάλντο στα 240 εκατομμύρια από τη Σαουδική Αραβία

Δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από το κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης

«Πόρτα» Κριστιάνο Ρονάλντο στα 240 εκατομμύρια από τη Σαουδική Αραβία

Η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να προσπάθησε να τινάξει την… μπάνκα στον αέρα, προσφέροντας το απίστευτο ποσό των 240 εκατομμυρίων ευρώ στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό CNN, ο Ρονάλντο αρνήθηκε επίσημη πρόταση από την Αλ Χιλάλ, η οποία και περιλάμβανε εβδομαδιαίες αποδοχές της τάξης των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, για δύο χρόνια.

Το σενάριο επιβεβαίωσε ουσιαστικά και ο πρόεδρος της σαουδαραβικής ομοσπονδίας, Γιασέρ Αλ Μισεχάλ, ο οποίος δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο πρωτάθλημα της χώρας του.

«Θα θέλαμε να δούμε έναν παίκτη όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίζει στη Σαουδαραβική Λίγκα. Θα έφερνε τεράστια θετικά σχόλια και θα ήταν υπέροχα νέα για όλους. Είμαι βέβαιος, ότι θα ήταν μια πολύ ακριβή συμφωνία, φυσικά, αλλά έχουμε δει τους συλλόγους μας να έχουν υψηλότερα εισοδήματα τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε ήδη δει σπουδαίους παίκτες που έπαιζαν στην Premier League, να έρχονται στο πρωτάθλημα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρονάλντο πάντως δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από το κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.