ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Premier Leage: Οι ενώσεις των οπαδών ζητούν να μην διεξαχθεί στις 24 Δεκεμβρίου ο αγώνας Γουλβς-Τσέλσι

Αυτός ο αγώνας θα είναι ο πρώτος που θα γίνει την παραμονή των Χριστουγέννων από το 1995

Premier Leage: Οι ενώσεις των οπαδών ζητούν να μην διεξαχθεί στις 24 Δεκεμβρίου ο αγώνας Γουλβς-Τσέλσι

Για πρώτη φορά οι ενώσεις φιλάθλων των 20 ομάδων της Premier League ενώθηκαν και με επιστολή τους στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ζητούν να μην διεξαχθεί στις 24 Δεκεμβρίου ο αγώνας Γουλβς-Τσέλσι.

Αυτός ο αγώνας θα είναι ο πρώτος που θα γίνει την παραμονή των Χριστουγέννων από τότε που συναντήθηκαν η Λιντς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 24 Δεκεμβρίου 1995 και η δεύτερη φορά από το 1966.

Η απόφαση της Premier League επικρίθηκε από τους φιλάθλους και των δύο συλλόγων, λόγω της ταλαιπωρία στη μετακίνηση που συνεπάγεται το ταξίδι εκείνη την ημερομηνία, καθώς και από τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος υποστήριξε τους οπαδούς, και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να περάσει την επέτειο γάμου του σε ξενοδοχείο με την ομάδα.

Τώρα, όπως εξήγησε η Ένωση Αγγλικών Υποστηρικτών (FSA), οι άλλες 18 επίσημες ενώσεις φιλάθλων των συλλόγων της Premier υποστήριξαν την κριτική και επέμειναν να γίνει όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί τις 23 Δεκεμβρίου, πριν μεταφερθεί κατά 24 ώρες.

«Η απόφαση να γίνει παιχνίδι την παραμονή των Χριστουγέννων είναι πολύ απογοητευτική και ασεβής για τους εργαζόμενους και των δύο συλλόγων και τους φιλάθλους», δήλωσαν οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας.

«Τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν είναι τα καλύτερα εκείνη την εποχή και εκατομμύρια άνθρωποι θα βρεθούν να ταξιδεύουν για να είναι με τις οικογένειές τους.

Φέτος ήταν η Γουλβς και η Τσέλσι, αλλά θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από εμάς στο μέλλον. Όλοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο, αλλά αφήστε ελεύθερη την παραμονή των Χριστουγέννων», πρόσθεσε η ένωση φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Για άλλη μια φορά, οι οπαδοί δεν έχουν ληφθεί υπόψη και το χειρότερο είναι ότι δεν ζητήθηκε η γνώμη των ομάδων φιλάθλων για να ληφθεί αυτή η απόφαση», σημείωσε η ένωση φιλάθλων της Μάντσεστερ Σίτι.

Χθες (30/10) πάντως η Τσέσλι ανακοίνωσε ότι οι οπαδοί του συλλόγου θα ταξιδέψουν δωρεάν για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουλβς για την Premier League την παραμονή των Χριστουγέννων. Απ’ τη μεριά τους, οι φίλοι των “μπλε” έχουν χαρακτηρίσει την αλλαγή ημερομηνίας «εντελώς απαράδεκτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.