ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρεάλ Μαδρίτης: Διαψεύδει τις πληροφορίες ότι διαπραγματεύεται με τον Κ.Εμπαπέ

Τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεάλ Μαδρίτης: Διαψεύδει τις πληροφορίες ότι διαπραγματεύεται με τον Κ.Εμπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία ομάδα που πάντα ενδιαφέρεται για ό,τι καλό κυκλοφορεί στην ποδοσφαιρική «αγορά» και δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες γύρω από μία ενδεχόμενη μετεγγραφή.

Σίγουρα όμως είναι μία από τις λίγες φορές που οι «μερένγκες» προχώρησαν σε ανακοίνωση-διάψευση των σχετικών πληροφοριών που τους ήθελαν να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Είτε για το συγκεκριμένο σίριαλ έχει κουράσει, είτε γιατί δεν θέλει να ανοίξει νέο πόλεμο με την Παρί, η Ρεάλ με μια προσεκτικά διατυπωμένη ανακοίνωση αρνήθηκε ότι έχει ξεκινήσει εκ νέου επαφές με τον Γάλλο επιθετικό, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτός ανήκει στην ΠΣΖ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μαδριλένων:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεδομένων των πληροφοριών που εκδόθηκαν πρόσφατα και δημοσιεύθηκαν από διάφορα μέσα ενημέρωσης, στις οποίες υπάρχουν εικασίες για υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ του παίκτη Κιλιάν Μπαπέ και του συλλόγου μας, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να δηλώσει ότι αυτές οι πληροφορίες είναι εντελώς ψευδείς και ότι δεν έχουν γίνει τέτοιες διαπραγματεύσεις με παίκτη που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.