ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Αγνοείται ο Ντέλε Άλι της Μπεσίκτας – Δεν απαντάει στις κλήσεις (βίντεο)

Ανησυχία στην Μπεσίκτας για τον Ντέλε Άλι, που δεν πήγε στην προπόνηση της ομάδας και δεν έχει επικοινωνήσει με το σύλλογο

Τουρκία: Αγνοείται ο Ντέλε Άλι της Μπεσίκτας – Δεν απαντάει στις κλήσεις (βίντεο)

Ο πρώην αστέρας της Τότεναμ, Ντέλε Άλι, έχει εξαφανιστεί στην Τουρκία και δεν απαντάει στις κλήσεις ανθρώπων της Μπεσίκτας, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Σενιόλ Γκιουνές.

Ο Άγγλος διεθνής έχει πτωτική πορεία στην καριέρα του μετά την αποχώρηση από την Premier League, ενώ θεωρούνταν ένα από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας.

Πέρυσι εντάχθηκε στην Έβερτον ως ελεύθερος, αλλά δεν μπόρεσε να ξαναβρεί την φόρμα του, πριν παραχωρηθεί δανεικός στην Μπεσίκτας της Τουρκίας.

Η σεζόν του στην Τουρκία στιγματίστηκε από κακές εμφανίσεις και δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Γκιουνές, με τον μέσο να αναμένεται να επιστρέψει στην Έβερτον το καλοκαίρι.

Ο Γκιουνές υπέθεσε ότι ο Άλι, στον οποίο επετράπη κάποια άδεια από τις προπονήσεις, μπορεί να μην επέστρεψε στον σύλλογο «επειδή βρέχει» και είπε ότι «ελπίζει να μην είχε κάποιο ατύχημα».

«Ο Ντέλε Άλι δεν μπορούσε να έρθει αυτή τη στιγμή. Βρέχει, υποθέτω ότι γι’ αυτό δεν μπορούσε να έρθει. Προσπαθούμε να μάθουμε νέα του . Δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά . Ελπίζουμε να μην είχε κάποιο ατύχημα».

Όλα αυτά, έρχονται μόλις μια εβδομάδα μετά τον παραγκωνισμό του Άλι από την ομάδα και την εντολή να παρακολουθήσει το υπόλοιπο της σεζόν από την κερκίδα.

Η Sportsmail ανέφερε πως η Μπεσίκτας είχε επιλέξει να μην κάνει χρήση της οψιόν να αποκτήσει τον Άλι έναντι 8 εκατομμυρίων λιρών μετά το δανεισμό του.

Ο Γκιουνές είχε κατακεραυνώσει τον Άλι τον Ιανουάριο, επιμένοντας ότι ο μέσος «δεν αξίζει να παίζει».

Ο προπονητής της Μπεσίκτας είχε επίσης επικρίνει δημοσίως τον Άγγλο για τις αναποτελεσματικές του εμφανίσεις τον Νοέμβριο, αφού τον απέσυρε στο ημίχρονο του αγώνα με την Ουμρανίγεσπορ.

«Δεν μπορούσα να επηρεάσω τους παίκτες [ακόμα], τώρα μπορώ εύκολα να τους επηρεάσω, αλλά δεν έχουμε επηρεάσει ακόμα τον Ντέλε Άλι», είπε.

«Ας μην συζητήσουμε για τον Ντέλε Άλι ως παίκτη, αλλά είναι κατώτερος των προσδοκιών όσον αφορά την αποτελεσματικότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.