ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τζιανλούκα Βιάλι: Η συγκινητική ανάρτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο για το θάνατο του «αρχηγού» του (φωτό)

Βιάλι και Ντελ Πιέρο κατέκτησαν μαζί το Champions League, και το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ στην Ιταλία

Τζιανλούκα Βιάλι: Η συγκινητική ανάρτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο για το θάνατο του «αρχηγού» του (φωτό)

Ο θάνατος του Τζιανλούκα Βιάλι βύθισε στο πένθος το ιταλικό ποδόσφαιρο και την Γιουβέντους. Ένας από τους ιστορικούς παίκτες της “βέκια σινιόρα”, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, πόσταρε στα social media ένα συγκινητικό μήνυμα για τον παλιό του αρχηγό.

Ο Τζιαλούκα Βιάλι μεταπήδησε από την Σαμπντόρια στην Γιουβέντους το καλοκαίρι του 1992 και ένα καλοκαίρι μετά έφτασε στην ομάδα και ο νεαρός, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Η συνύπαρξη τους έφερε… ένα τσουβάλι γκολ, το Champions League της σεζόν 1995/96), το Πρωτάθλημα Ιταλίας της σεζόν 1994/95, το Κύπελλο Ιταλίας της σεζόν 1994/95 αλλά και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας (1995/96).

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο Αλεσάντρο Ντε Πιέρο θέλησε να αποχαιρετήσει τον παλιό του συμπαίκτη και αρχηγό της Γιουβέντους.

“Αρχηγέ μας. Αρχηγέ μου. Για πάντα. Γειά σου Λούκα” ανέφερε χαρακτηριστικά η μεγάλη μορφή της Γιουβέντους στην ανάρτησή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.