ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Guardian: Ένας Έλληνας ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου κάτω των 18 ετών

Guardian: Ένας Έλληνας ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου κάτω των 18 ετών

Ο Guardian παρουσίασε, όπως κάθε χρόνο, την λίστα «Next Generation» με τους 60 καλύτερους ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο που είναι κάτω των 18 ετών, γεννηθέντες το 2004.

Στη λίστα φιγουράρει ο Γιουσουφά Μουκόκο της Ντόρτμουντ και βέβαια ο Γκάβι της Μπαρτσελόνα, όπως και ο Εμρέ Ντεμίρ που επίσης από του χρόνου θα αγωνίζεται στους «μπλαουγκράνα».

Ανάμεσα τους βρίσκεται και ένα Ελληνόπουλο, ο Γιώργος Κούτσιας του ΠΑΟΚ που είναι γεννημένος τον Φεβρουάριο του 2004.

Όταν ήταν 8 ετών, ο Κούτσιας έκανε κάθε μέρα ταξίδευε για μια ώρα με το αυτοκίνητο για τη Θεσσαλονίκη μετά το σχολείο ώστε να πηγαίνει στην ποδοσφαιρική ακαδημία του ΠΑΟΚ. «Το αυτοκίνητο ήταν το σπίτι μου. Κοιμόμουν, άλλαζα και διάβαζα εκεί» έχει πει σε συνέντευξή του.

Στην ηλικία των 12 ετών μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει το όνειρό του. Προτού διακοπούν τα πρωταθλήματα των υποδομών στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας, είχε παίξει σε 10 πρωταθλήματα Κ-15, Κ-17 και Κ-19 κι ήταν πρώτος σκόρερ και MVP στα οκτώ εξ αυτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Σεπτέμβριο του 2020 μόλις στα 16 του θεωρήθηκε πως ήταν αρκετά δυνατός ώστε να κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη Super League και λίγο μετά στο Europa League. Ένας δυνατός και γρήγορος επιθετικός με αντίληψη που βλέπει το γκολ, είναι το νέο στολίδι του ΠΑΟΚ μετά τον Χρήστο Τζόλη» αναφέρει το κείμενο του Guardian.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.