ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ντου» στο προφίλ του Οζίλ από οπαδούς του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

και του άφησαν αρκετά... αιχμηρά σχόλια για τα όσα είχε δηλώσει πριν το ματς με τους «ερυθρόλευκους»

«Ντου» στο προφίλ του Οζίλ από οπαδούς του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, ο διεθνής Γερμανός άσος με τις τουρκικές ρίζες, «έβλεπε» πάρτι στην Αθήνα μιας και όπως είχε τονίσει στους συμπαίκτες του ότι έπρεπε πάση θυσία να αφήσουν τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη δίχως λόγια.

«Πάντα κερδίζουμε την Γαλατασαράι και τώρα στόχος είναι ο Ολυμπιακός. Ήρθε η ώρα να πάμε εκεί (σ.σ. στην Ελλάδα), να κερδίσουμε και να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρό τους. Κρατηθείτε γιατί το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο 33χρονος αστέρας των «καναρινιών».

Ωστόσο, λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», ο Οζίλ τέθηκε νοκ-άουτ λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλό του. Ετσι, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη χώρα μας και να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του, για το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Τελικά, η Φενέρ δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και να κάνει πράξη τα λόγια του Οζίλ, μιας και ο Ολυμπιακός στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, βρήκε το γκολ της νίκης με σκόρερ τον Τικίνιο και με αυτόν τον τρόπο πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι οπαδοί των ερυθρόλευκων «επισκέφθηκαν» την σελίδα του Οζίλ στα σόσιαλ αφήνοντάς του αιχμηρά σχόλια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.