ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λογάριαζε χωρίς τον… Ξενοδόχοφ η Παναχαϊκή. Ο πορτιέρο της Λάρισας ισοφάρισε 1-1 στο 97΄.

Λογάριαζε χωρίς τον… Ξενοδόχοφ η Παναχαϊκή. Ο πορτιέρο της Λάρισας ισοφάρισε 1-1 στο 97΄.

Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε στο Παμπελοποννησιακό, στην… επιστροφή του Αλέξη Κούγια με την Λάρισα απέναντι στην Παναχαϊκή. Οι γηπεδούχοι ήταν αγκαλιά με τη νίκη κόντρα στην Θεσσαλική ομάδα, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γεννάδιος Ξενοδόχοφ ισοφάρισε (1-1) δευτερόλεπτα πριν το τέλος παγώνοντας το γήπεδο. Ο τέταρτος διαιτητής έδειξε πέντε λεπτά καθυστέρησης και ολόκληρη η Λάρισα ήταν στην επίθεση… Το χρονόμετρο είχε φτάσει στο 97ο λεπτό, όταν ο Μονιάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ξενοδόχοφ που είχε προωθηθεί με κεφαλιά έκανε το 1-1 και κράτησε την ομάδα του αήττητη στη Football League.

Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν από το 40’ οι «βυσσινί» λόγω αποβολής του Γιοβάνοβιτς που αντίκρισε δεύτερη κίτρινη σε εκείνο το λεπτό (η πρώτη ήταν στο 14ο λεπτό). 

Το 1-0 έγινε στο 68ο λεπτό, όταν ο Πέδρο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κάργας πήρε την κεφαλιά και ο Χατζής που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα. 

Η Λάρισα παραμένει κορυφή της βαθμολογίας, αλλά έδωσε τη δυνατότητα στα Τρίκαλα να τη πλησιάσουν. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Πάτρας έχασε μέσα από τα χέρια της την ευκαιρία να ανέβει αρκετές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Χούσα (89′ Χαρτσιάς), Ασίγκμπα, Κάργας, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Χατζής, Στεργίδης (93′ Καρβουνιάρης), Πέδρο (79′ Ντελέκος), Σιατραβάνης, Τζίλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Πάτο, Μπουντόπουλος (43′ Κομεσίδης), Ουρτάδο (65′ Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (72′ Μπόγιοβιτς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.