ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 στα Τρίκαλα κι έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα της Football League

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 στα Τρίκαλα κι έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα της Football League

«Φωτιά» στην κορυφή της Football League έβαλε ο Απόλλων Σμύρνης, που πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 στα Τρίκαλα και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΛ, στον έναν βαθμό. 

Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη. Ωστόσο, ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, τα Τρίκαλα λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ αλλά το σουτ του Σαρακατσάνου από πλεονεκτική θέση πέρασε λίγο άουτ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Κονέ, αλλά ο διαιτητής Παπαργυρίου έδειξε σωστά «παίζετε». 

Μέχρι που έφθασε το 74ο λεπτό, όταν ο Καμαρά έπειτα από τη σέντρα του Φαρινόλα, νικήθηκε εξ επαφής από τον Χιώτη αλλά στην επαναφορά ο Φατιόν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν δύο μεγάλες στιγμές να ισοφαρίσουν με τους Σαρακατσάνο και Μουμίν, αλλά ο Αποστολίδης φώναξε «παρών» κρατώντας ανέπαφη την εστία του και δίνοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην Ελαφρά Ταξιαρχία. 

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής 

Σάββατο 23/01 

Χανιά-Λάρισα 0-0 

Τρίκαλα-Απόλλων Σμύρνης 0-1 

(74′ Φατιόν) 

Κυριακή 24/01 

Καλλιθέα-Πανελευσινιακός (15:00) 

Αχαρναϊκός-Λαμία (15:00) 

Αγροτικός Αστέρας-Παναχαϊκή (15:00) 

Κισσαμικός-Κέρκυρα (15:00) 

Ζάκυνθος-Παναιγιάλειος (15:00) 

Ολυμπιακός Βόλου-Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00) 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πανσερραϊκός-Εργοτέλης –

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.