ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χόρεψε… Ζορμπά στη Ριζούπολη ο Ντουρμισάι – 2-0 ο Πανιώνιος τον Απόλλωνα

Χόρεψε… Ζορμπά στη Ριζούπολη ο Ντουρμισάι – 2-0 ο Πανιώνιος τον Απόλλωνα

Με ηγέτη και σκόρερ τον Φιορίν Ντουρμισάι ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατέκτησε την πρώτη φετινή του νίκη με δύο γκολ από τον Ντουρμισάι (37′, 50′), ενώ ο Απόλλωνας και με τη σημερινή του εμφάνιση έδειξε πως θα πρέπει να ξεπεράσει πολλά προβλήματα για να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά, είχε την κατοχή της μπάλας και την επιθετική πρωτοβουλία, αλλά έως… εκεί. Οι γηπεδούχοι χωρίς έμπνευση στην επίθεση δεν μπορούσαν ν’ απειλήσουν την εστία του Κότνικ. Αντίθετα ο Πανιώνιος ήταν πιο ουσιαστικός και κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ στο 37ο λεπτό. Τότε ο Μασούρας από τα αριστερά σέντραρε στην περιοχή και ο Ντουρμισάι εκτέλεσε με τη μία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ, αλλά και πάλι η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν αυτή που έφθασε κοντά στο γκολ. Στο 43′ ο Σπιριντόνοβιτς έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή, όμως ο Χουάντερσον έδιωξε την μπάλα, η οποία προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε και πάλι δυνατά για να διεκδικήσει την ισοφάριση, αλλά ξανά ο Πανιώνιος ήταν αυτός που πανηγύρισε. Στο 50′ σέντρα του Τσιλούλη από τα δεξιά, ο Ντουρμισάι αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής, πήρε την κεφαλιά και «εκτέλεσε» τον Χουάντερσον, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ. Από εκεί και πέρα ο ματς ουσιαστικά τελείωσε, αφού ο Πανιώνιος είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και έφθασε σχετικά εύκολα στη νίκη, χάνοντας μάλιστα και ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο γκολ.

Ο διαιτητής του αγώνα ο Φώτιος Φωτιάδης έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Ακόστα, Λούκιτς – Τσιλούλη, Παπαγεωργίου.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Μοντεαγούδο): Χουάντερσον, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (46′ Τριάδης), Βαφέας, Ακόστα (59′ Σικαμπάλα), Κοντοές, Γκονζάλες, Ντ’ Ούρσο, Ναδάλες, Τόμας (64′ Χιλάλ), Γκάρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πανιώνιος (Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κεϊτά, Κόρμπος, Μασούρας (90′ Σαραμαντάς), Σπιριντόνοβιτς (81′ Οικονομίδης), Ντουρμισάι, Τσιλούλης (66′ Μανθάτης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.