ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: 1-0 – Άνοιξε το σκορ ο «Δικέφαλος» του Βορρά και το κράτησε μέχρι… τέλους

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: 1-0 – Άνοιξε το σκορ ο «Δικέφαλος»  του Βορρά και το κράτησε μέχρι… τέλους

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και κέρδισε το πρώτο του ντέρμπι για την τρέχουσα σεζόν και πλησίασε και πάλι τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές επιβλήθηκαν της ΑΕΚ με 1-0 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Οι της Ένωσης, πάντως, που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν, διαμαρτύρονται για δυο φάσεις που ζήτησαν πέναλτι αλλά και τις δυο ο Ισραηλινός διαιτητής της τα αρνήθηκε.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Χουλτ και Λιβάγια.


Πέναλτι καταλογίστηκε στον Σιμόες στο ΄55 – Άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια, καθώς σ σούταρε δυνατά, αλλά ο Μπάρκας έπεσε στην άλλη γωνία της εστίας του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ντέρμπι των «δικεφάλων» στη Τούμπα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς, Εσίτι, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Κρστίτσιτς, Βέρντε, Λιβάγια, Μάνταλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.