Ο Ανουάρ για το «πράσινο» ντεμπούτο του: «Να τιμήσω τη φανέλα του θρυλικού Καραγκούνη»

Ο Ανουάρ για το «πράσινο» ντεμπούτο του: «Να τιμήσω τη φανέλα του θρυλικού Καραγκούνη»

Στο ντεμπούτο που έκανε με τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ξάνθη αναφέρθηκε ο Ανουάρ, ο οποίος έδειξε να γνωρίζει ότι προτίμησε να φορέσει μια φανέλα με μεγάλο βάρος, αφού επέλεξε το «26» στην πλάτη.

«Όταν επέλεξα αυτό το νούμερο, ενημερώθηκα ότι το είχε φορέσει και ένας μυθικός ποδοσφαιριστής», τόνισε σε δορυφορικό κανάλι ο 25χρονος μέσος, κάνοντας δηλώσεις ενόψει του ματς της Τετάρτης κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίχτης του ΠΑΟ:

Για το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό και την απόφαση να απαντήσει θετικά στην πρόταση του:

«Είχα προτάσεις για να φύγω από τη Βαγιαδολίδ, προκειμένου να πάω σε κάποια ομάδα η οποία θα μου έδινε περισσότερο χρόνο για να αγωνιστώ. Και γι΄αυτό το λόγο θα έφευγα από τη Βαγιαδολίδ, αλλά θα έμενα στην Ισπανία. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ο ατζέντης μου μετέφερε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και μου έστειλε και ένα βίντεο για τη δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό, το οποίο το είδα και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ. Τότε είπα στον ατζέντη μου ότι θα ήθελα κι εγώ να γίνω μέρος αυτού του ιστορικού, πολύ μεγάλου και σημαντικού συλλόγου και ότι θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό, ώστε να αναπτυχθώ ακόμα περισσότερο και να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Για το γεγονός ότι επέλεξε να φορέσει το νούμερο που είχε στο παρελθόν ο Γιώργος Καραγκούνης:

«Και ποιος δεν γνωρίζει τον θρυλικό “Κάρα”; Είναι ένα ιστορικό όνομα και δεν ήξερα αρχικά ότι είχε φορέσει κι εκείνος τη φανέλα με το νούμερο 26. Απλά έτυχε όταν μου πρότειναν κάποιους αριθμούς, να είναι ελεύθερο το νούμερο 26, το οποίο μου αρέσει. Όταν λοιπόν επέλεξα αυτό το νούμερο, ενημερώθηκα ότι το είχε φορέσει και ένας μυθικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος άφησε εξαιρετικά αποτυπώματα και από την πλευρά μου θα κοιτάξω με πολλή δουλειά να τιμήσω τη φανέλα με το νούμερο 26 και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο για να φανώ αντάξιος της φανέλας, αλλά και της εμπιστοσύνης».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και το ματς με τον Ατρόμητο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γνωρίζαμε ότι αυτή την περίοδο θα είχαμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε τη δυνατότητα προετοιμασίας, όπως σε μια κανονική εβδομάδα. Ο καθένας από τους συμπαίκτες μου, όπως κι εγώ, θα χρειαστεί να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Το γεγονός ότι κερδίσαμε την Ξάνθη είναι πάρα πολύ σημαντικό και αυτό μας δίνει όρεξη να συνεχίσουμε και να “πολεμήσουμε”, ώστε να πάρουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς και να μπορέσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά μπορούμε στο πρωτάθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.