ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Β. Μπάρκας: «Δεν μου άρεσε που δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο – Ήταν σαν προπόνηση και όχι σαν αγώνας»

Β. Μπάρκας: «Δεν μου άρεσε που δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο – Ήταν σαν προπόνηση και όχι σαν αγώνας»

Συνέντευξη στην ΟΠΑΠ TV παραχώρησε ο Βασίλης Μπάρκας, με τον διεθνή γκολκίπερ της ΑΕΚ να μιλάει για την περίεργη κατάσταση με τις ατομικές προπονήσεις, την επανέναρξη της Bundesliga και τους στόχους της ομάδας.

Για τις ατομικές προπονήσεις τόνισε ότι ήταν περίεργο για αθλητές που έχουν μάθει να προπονούνται με τους συμπαίκτες τους, λέγοντας πως, ευτυχώς, πέρασε γρήγορα η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση. Σημείωσε πάντως πως ήταν απαραίτητο να γίνει για λόγους δημόσιας υγείας, υπογραμμίζοντας όμως ότι «ελπίζω να μην ξανάρθει».

Αναφορικά με την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις, είπε ότι είναι κάτι ευχάριστο η επιστροφή στην κανονικότητα και το ήθελε και ο προπονητής και οι παίκτες για να περνούν όπως περνούσαν παλιά. Υπογράμμισε βέβαια ότι δεν είναι το ίδιο, καθώς προσέχουν πολύ κάποια πράγματα, όμως είναι ένα άλλο βήμα προς την κανονικότητα.

Σχολιάζοντας την επανέναρξη της Bundesliga, είπε πως και του ίδιου του άρεσε που υπήρχαν πάλι αγώνες και ήταν ευχάριστο για όλους, αφού ήταν άλλο ένα βήμα προς την κανονικότητα. «Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ότι δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, και ειδικά το γερμανικό είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο έχει πολύ κόσμο. Είναι σαν γίνονται προπονήσεις και όχι αγώνες» υπογράμμισε.

Αναφορικά με τις αποστάσεις για τον τερματοφύλακα είπε ότι δεν είναι εύκολο και θεωρεί πως δεν μπορεί να γίνει. Όπως τόνισε, όλοι οι παίκτες κάνουν τεστ πριν από τους αγώνες και είναι κάτι που δεν θέλουν να σκέφτονται.

Για τα πλέι οφ και το Κύπελλο είπε πως δεν έχουν δώσει προτεραιότητα σε κάποιον στόχο και θέλουν να διεκδικήσουν και τους δύο, κάτι που είναι εφικτό βάσει της εικόνας τους πριν από τη διακοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ομάδα και ο προπονητής μάς είχαν στείλει ένα πρόγραμμα να κάνουμε σε όλη την καραντίνα, οπότε φυσιολογικά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, αν όχι στο ίδιο ακριβώς επίπεδο με πριν, αλλά σε ένα καλό επίπεδο ώστε να διεκδικήσουμε τους δύο στόχους» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.