Οργισμένη απάντηση της οικογένειας του Μ.Σιώπη: «Όχι άλλες ψευδές πληροφορίες»

Οργισμένη απάντηση της οικογένειας του Μ.Σιώπη: «Όχι άλλες ψευδές πληροφορίες»

Ο Μανώλης Σιώπης δήλωσε θετικός στον κορωνοϊό και η οικογένεια του Έλληνα διεθνή με ανακοίνωση της απάντησε σε όλα όσα έχουν ειπωθεί μετά τον γάμο του ποδοσφαιριστή.

Λίγες ημέρες μετά τον πολιτικό του γάμο στην Αλεξανδρούπολη, ο διεθνής μέσος ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον ιό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η αδερφή του, εκτός από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή της Αλάνιασπορ και την σύζυγό του, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊού, κανένα άλλο μέλος της οικογένειας ή κάποιο άτομο που συμμετείχε στην τελετή και το τραπέζι δεν έχει υποβληθεί σε τεστ για τον ιό.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Σιώπη, όπως αναρτήθηκε στα social media της αδελφής του ποδοσφαιριστή έχει ως εξής:

«Καλησπέρα σε όλους, συντοπίτες-ισσες και κατοίκους αυτού του κόσμου,

Οδηγούμαι σε αυτή τη δημοσίευση προς απάντηση της διαπόμπευσης που δέχεται η οικογένεια μου και εγώ για την «ηθελημένη μετάδοση του COVID-19 από εμένα και τους οικείους μου», μετά την δημοσίευση των θετικών αποτελεσμάτων σε τεστ COVID-19 που υποβλήθηκαν οι Μανώλης Σιώπης (αδερφός μου) και Ειρήνη Ντέλια (σύζυγος του).

Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

  • Δευτέρα 10/08 οι Ειρήνη Ντέλια και Μανώλης Σιώπης υποβλήθηκαν σε τεστ COVID-19.
  • Νωρίς το πρωί στις 11/08 έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα τους, τα οποία ήταν θετικά.
  • Αμέσως ενημέρωσα οικεία πρόσωπα για την εξέλιξη αυτή.
  • Αναζητήσαμε πληροφορίες από ιδιώτη γιατρό, σχετικά με το τεστ και τις ενέργειες που θα έπρεπε να λάβουμε.
  • Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκεφθήκαμε το Γ.Π.Ν.Α για να υποβληθούμε στο τεστ, κάτι που δεν κατάφερε κανένας μας, διότι δεν είχαμε σύμπτωμα πυρετού.
  • Το βράδυ -πάλι της ίδιας ημέρας- επικοινώνησα με υπάλληλο της διεύθυνσης δημόσιας υγείας Αλεξ/πολης για να δώσω πληροφορίες για το γάμο και το τραπέζι που κάναμε στις 07/08. Η υπάλληλος μας έδωσε οδηγίες: να μείνουμε στο σπίτι και να περιμένουμε ειδοποίηση από τον ΕΟΔΥ για τις αντίστοιχες ενέργειες.
  • Στις 12/08 η υπάλληλος της διεύθυνσης μας ενημέρωσε ότι θα διεξαχθεί εξέταση COVID-19 στο ΚΑΠΗ Τυχερού για τα άτομα που συμμετείχαν στην τελετή του γάμου και στο τραπέζι & δεν είχαν ήδη υποβληθεί σε τεστ ιδιωτικώς.
  • Στις 8.30 π.μ. της σημερινής ημέρας (13/08) η οικογένεια μου, εγώ και λοιποί παρευρισκόμενοι του γάμου υποβληθήκαμε σε τεστ.
  • Τέλος ιστορίας…

Αναμένουμε τα αποτελέσματα και παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην αναπαράγονται δημοσίως ψευδείς πληροφορίες που μας προσβάλουν και συκοφαντούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με εκτίμηση και προφανή θυμό, Οικογένεια Σιώπη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.