ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa Leagueπροπόνηση με τους Κρέσπο και Ελ Καντουρί να βγάζουν μέρος του προγράμματος.

Οι δύο παίκτες φαίνεται ότι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Γρανάδα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ξεκίνησε την Κυριακή (25.10) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Γρανάδα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Η προπόνηση της Κυριακής ξεκίνησε με δουλειά στη φυσική κατάσταση μέσα από δρομικές ασκήσεις και ανοίγματα. Στη συνέχεια ακολούθησαν μαθήματα τακτικής με ασκήσεις και δίτερμα.

Ο Χοσέ Κρέσπο έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ μέρος αυτού ακολούθησε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί , που στη συνέχεια έκανε ατομικό.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές. Ο Πολωνός ωστόσο νιώθει ενοχλήσεις γι’ αυτό έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Δευτέρα (26.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.