ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΑΕΚ: Απόψε τα εγκαίνια της OPAP Arena

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τον κόσμο να προσέλθει όσο πιο νωρίς γίνεται

ΑΕΚ: Απόψε τα εγκαίνια της OPAP Arena

Σε λίγες ώρες εγκαινιάζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το «Opap Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους φιλάθλους της ομάδας να ανυπομονούν.

Περίπου 30.000 άτομα θα παρακολουθήσουν από κοντά τα εγκαίνια που θα αρχίσουν στις 20:00, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

Η θεματολογία της εκδήλωσης θα περιστρέφεται γύρω από την ιστορία του συλλόγου, με πολλά video για τις σημαντικότερες στιγμές της ΑΕΚ και με παρέλαση 23 legends της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά δεν θα λείπει η αναφορά στον προσφυγικό ελληνισμό.

Την ίδια ώρα, νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζοντας την ανάγκη να προσέλθει ο κόσμος στα εγκαίνια του νέου γηπέδου, όσο πιο νωρίς γίνεται.

«Φίλοι της ομάδας μας.

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την στιγμή που όλοι περιμέναμε εδώ και πάνω από 19 χρόνια. Για να χαρούμε όλοι μας σε όλο τους το μεγαλείο τα επίσημα εγκαίνια της OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, ας προσπαθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας από μας για κάποια πράγματα που θα κάνουν την όλη διαδικασία πιο εύκολη. Σας παρακαλούμε θερμά να προσέλθετε στο γήπεδο όσο το δυνατό πιο κοντά στην ώρα που θα ανοίξουν οι θύρες, δηλαδή στις 5 το απόγευμα. Είναι επίσης αναγκαίο να τονιστεί πως στο γήπεδο δεν πρέπει να επιχειρήσει να έρθει κανείς φίλος της ΑΕΚ που δεν έχει καταφέρει να προμηθευτεί εισιτήριο. Αυτό είναι βασική οδηγία από την ΕΛ. ΑΣ. Τέλος, σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως η αστυνομία καλεί τους φιλάθλους μας, στο μέτρο του δυνατού να προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να φτάσουν στην Νέα Φιλαδέλφεια χρησιμοποιώντας Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κι όχι τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε Σπίτι μας!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.