ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΕΚ: Έλεγχος ντόπινγκ από τον ΕΟΚΑΝ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει για την Ένωση μέσα στη σεζόν

ΑΕΚ: Έλεγχος ντόπινγκ από τον ΕΟΚΑΝ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (2/3, 19:00) στην OPAP Arena για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (10/3) έκανε την εμφάνισή τους κλιμάκιο του ΕΟΚΑΝ για να πραγματοποιήσει έλεγχο ντόπινγκ στους ποδοσφαιριστές.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει για την Ένωση μέσα στη σεζόν. Η πρώτη ήταν πριν από το 0-0 με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τον πρώτο γύρο.

Πολύ δύσκολα με Ολυμπιακό ο Λιβάι Γκαρσία

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει πολύ δύσκολα στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους τον Λιβάι Γκαρσία. Ο ποδοσφαιριστής από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δεν δείχνει πως προλαβαίνει να είναι έτοιμος.

Πλέον στρέφει την προσοχή του στο πρώτο παιχνίδι για τα playoffs και το σχέδιο είναι να προλάβει να βρεθεί τότε στα πλάνα του Αργεντινού προπονητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.