ΑΕΚ: Στον «αέρα» τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της OPAP Arena

Ο κόσμος της ΑΕΚ ετοιμάζεται να δει την Ένωση στο καινούριο της σπίτι

ΑΕΚ: Στον «αέρα» τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της OPAP Arena

Προς πώληση βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της OPAP Arena όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο κόσμος της ΑΕΚ ετοιμάζεται να δει την Ένωση στο καινούριο της σπίτι, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης για τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων για τα εγκαίνια του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για τα εγκαίνια είναι πλέον στην διάθεση του κοινού, με την πλατφόρμα μέχρι την Τετάρτη να είναι μόνο για τους κατόχους διαρκείας και μετά προς το υπόλοιπο κοινό.

Σημειώνεται ότι είναι πρωτοφανές στα εγκαίνια ενός γηπέδου να υπάρχει τιμή σε εισιτήριο, πόσω μάλλον η τιμή των 21 ευρώ (λόγω συμβολισμού).

Όπως πρωτοφανές είναι και το γεγονός πως όσοι έχουν πληρώσει εισιτήριο διαρκείας, δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιοήσουν στα εγκαίνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η μεγάλη στιγμή έφτασε!

Το ραντεβού με την Ιστορία είναι ΤΩΡΑ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα επίσημα εγκαίνια της OPAP ARENA και οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση σε ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη όλων των Ενωσιτών.

Η ιστορική εκδήλωση πραγματοποιείται την προσεχή Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- εκδίδονται γι’ αυτή συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Υπενθυμίζεται ότι δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις.

Ωστόσο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα θυρανοίξια του Ναού μας. Από σήμερα (26/9) έως την Τετάρτη 28/9 στις 09:00 θα μπορούν αποκλειστικά αυτοί να μπουν στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων, στο www.aekfc.gr, προκειμένου να αγοράσουν τη θέση που αντιστοιχεί στην κάρτα διαρκείας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την Τετάρτη 28/9 στις 10:00 η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους τους φιλάθλους και θα τεθούν προς πώληση όλες οι διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.