ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Άρης: «Φθηνά» τη έβγαλε ο Ζερβίνιο – Μειώθηκε η ποινή του και παίζει με τον Ατρόμητο

Στον Ζερβίνιο είχε επιβληθεί ποινή αποκλεισμού δυο αγώνων από την πειθαρχική επιτροπή της Super League

Άρης: «Φθηνά» τη έβγαλε ο Ζερβίνιο – Μειώθηκε η ποινή του και παίζει με τον Ατρόμητο

Ο Ζερβίνιο μπήκε στο πλάνο του Άλαν Πάρντιου για τον εκτός έδρας αγώνα (5/11, 19:00) του Άρη με τον Ατρόμητο, καθώς μειώθηκε η ποινή του.

Στον Ζερβίνιο είχε επιβληθεί ποινή αποκλεισμού δυο αγώνων από την πειθαρχική επιτροπή της Super League, καθώς στην έκθεσή του ο παρατηρητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης καθώς έγραψε ότι ο Ιβοριανός προέβη σε άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Οι «κίτρινοι» κατέθεσαν έφεση, η οποία έγινε δεκτή από το δευτεροβάθμιο όργανο και έτσι μειώθηκε η ποινή σε έναν αγώνα αποκλεισμού (την οποία εξέτισε ο ποδοσφαιριστής στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζερβίνιο, λοιπόν, θα είναι στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.