ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΕΛ.ΑΣ: Aπαγoρεύει την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ στη Λιβαδειά για το ματς της Δευτέρας

Η Ελληνική Αστυνομία ενημέρωσε τους φιλάθλους με δελτίο τύπου

ΕΛ.ΑΣ: Aπαγoρεύει την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ στη Λιβαδειά για το ματς της Δευτέρας

Aπαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ στην Λιβαδειά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας  για τον αγώνα που δίνει η Ένωση τη Δευτέρα (23/10) με τον Λεβαδειακό, για την ένατη αγωνιστική της Super League 1.

Η Ελληνική Αστυνομία επικαλέστηκε λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Παράλληλα, ενημέρωσε τους φιλάθλους που δεν έχουν εισιτήριο να μην πάνε στο γήπεδο προς αποφυγή της ταλαιπωρίας τους.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωρίζεται ότι, λαμβάνοντας υπόψη Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., την Δευτέρα (24-10-2022) και ώρα 18:00, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενημερώνονται οι φίλαθλοι που δεν κατέχουν εισιτήριο για τον αγώνα, να μην προσέλθουν στο γήπεδο προς αποφυγήν της ταλαιπωρίας τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.