ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Πρεμιέρα με Παναιτωλικό-Βόλο

Ελληνικό πρωτάθλημα: Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό (8/10) πρόγραμμα της Super League.

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στις 17:00, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο στο Αγρίνιο. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση ισοβαθμώντας με τον Άρη στους 10 πόντους, ενώ ο Βόλος που προέρχεται από σπουδαία νίκη κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης με 2-0, ισοβαθμεί με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (11β.), πίσω από την ΑΕΚ (12β.) και τον Παναθηναϊκό (18β.).

Στις 19:30, ο Ιωνικός θα φιλοξενήσει τη Λαμία στο «Γήπεδο Νεάπολης», με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να… σπάσει το ρόδι και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, εκεί που βρίσκεται με μόλις έναν βαθμό. Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από βαριά ήττα απέναντι στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα της OPAP Arena και πλέον καλούνται να σηκώσουν κεφάλι, αν θέλουν να αποφύγουν τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Λαμία με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, θα προσπαθήσει να μαζέψει ακόμα τρεις πόντους ώστε να πλησιάσει, έστω και προσωρινά, την 6άδα.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Super League:

17:00 | Παναιτωλικός – Βόλος | CS2HD
19:30 | Ιωνικός – Λαμία | CS1HD

Η βαθμολογία της Super League μετά από έξι αγωνιστικές:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 18
A.E.K. 12
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11
ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 11
Π.Α.Ο.Κ. 11
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 10
ΑΡΗΣ 10
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 8
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 7
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 6
Ο.Φ.Η. 4
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2
ΙΩΝΙΚΟΣ 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.