ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α΄Εθνική: H βαθμολογία μέχρι στιγμής – Στην κορυφή η ΑΕΚ

Έμειναν κοντά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Α΄Εθνική: H βαθμολογία μέχρι στιγμής – Στην κορυφή η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 3-0 στην έδρα του ΟΦΗ για την 25η αγωνιστική της  Α΄  Εθνικής  κατηγορίας  και επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται αύριο Δευτέρα (06/03) και την ΑΕΚ να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, οι δύο ομάδες βρίσκονται πια σε απόσταση ενός βαθμού στη βαθμολογία της Α΄Εθνικής.

Νίκες πήραν όμως και ο Ολυμπιακός με 6-0 επί του Λεβαδειακού και ο ΠΑΟΚ με 6-0 επί του Ιωνικού, για να παραμείνουν επίσης κοντά στις πρώτες θέσεις, ενόψει των επιπλέον  αγώνων.

Τα αποτελέσματα στην 25η αγωνιστική

Σάββατο 4 Μαρτίου

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος Αθηνών 1-1

Κυριακή 5 Μαρτίου

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 6-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 0-1
Λαμία – Άρης 2-1
ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-3
ΠΑΟΚ – Ιωνικός 6-0

Δευτέρα 6 Μαρτίου

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (19:30)

Η βαθμολογία της Super League 1

1. AEK 56 βαθμοί
2. Παναθηναϊκός 55
3. Ολυμπιακός 53
4. ΠΑΟΚ 51
5. Βόλος 39
6. Άρης 37
7. Ατρόμητος 29
8. Παναιτωλικός 28
9. ΟΦΗ 26
10. Αστέρας Τρίπολης 25
11. ΠΑΣ Γιάννινα 23
12. Λαμία 16
13. Ιωνικός 15
14. Λεβαδειακός 14
*ΑΕΚ, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.