Ελληνικό πρωτάθλημα: Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 4-1 του Ιωνικού στο πρώτο ιστορικό ματς στην «OPAP Arena»

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ στο πρώτο της παιχνίδι στην «OPAP Arena»

Ελληνικό πρωτάθλημα: Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 4-1 του Ιωνικού στο πρώτο ιστορικό ματς στην «OPAP Arena»

Στο πρώτο ιστορικό της παιχνίδι στην «OPAP Arena», η ΑΕΚ επικράτησε άνετα με 4-1 του Ιωνικού για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Μπροστά σε ένα εκρηκτκικό κοινό, που περίμενε πάνω από 19 χρόνια για να επιστρέψει στη φυσική έδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, η Ένωση δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία απέναντι στην ομάδα της Νίκαιας και πήρε εύκολα τη νίκη που την ανεβάζει στη 2η θέση και στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Το πρώτο γκολ σημείωσε μόλις στο 7ο λεπτό ο Γκατσίνοβιτς, ενώ στο 26′ ο Γκαρσία έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αραούχο έκανε στο 62′ το 3-0, ενώ ο Σέρβος που άνοιξε το σκορ, σημείωσε και το τέταρτο τέρμα της ομάδας του τρία λεπτά αργότερα (65′).

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ελευθεριάδη.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Γκατσίνοβιτς (81′ Γαλανόπουλος), Σιμάνσκι, Ελίασον (70′ Άμραμπατ), Πινέδα (70′ Μάνταλος), Αραούχο (88′ Κοσίδης), Λιβάι Γκαρσία (70′ Τσούμπερ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Αντούνες (67′ Μίλο), Τσιριγώτης (87′ Σάκιτς), Ιωαννίδης (67′ Μάντζης), Μύγας, Λοβέρα, Κάνιας, Ρομαό, Οφόσου (67′ Ελευθεριάδης), Τσίμπσαχ (46′ Φαντιγκά).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.