ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με δύο ματς η σημερινή μέρα – Στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

Η 10η αγωνιστική της Super League ξεκινάει το Σάββατο στη Νίκαια με τον ουραγό Ιωνικό να φιλοξενεί τον Παναιτωλικό

Ελληνικό πρωτάθλημα: Με δύο ματς η σημερινή μέρα – Στον Βόλο ο Παναθηναϊκός

Η σέντρα της 10ης αγωνιστικής της Super League γίνεται στις 17:00 (CosmoteSport 2) στη Νίκαια εκεί όπου ο Ιωνικός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό. Οι Νικαιώτες δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη την περασμένη αγωνιστική μένοντας τελικά στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και παρέμειναν στην ουρά, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός που βρίσκεται στην 7η θέση ηττήθηκε στο Αγρίνιο με 2-0 από τον Ολυμπιακό.

Για τον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός δεν έχει διαθέσιμο τον Οφόσου, ενώ εκτός παρέμεινε για δεύτερο σερί ματς ο Μίλο, του οποίου, όπως είναι γνωστό, η παραμονή είναι στον «αέρα» τις τελευταίες εβδομάδες. Στην αποστολή του Ιωνικού είναι οι Χουτεσιώτης, Περλέσι, Σόουζα, Τσιριγώτης, Αντούνες, Τσιγκρίνσκι, Σερβιλάκης, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Μασάς, Μεντόσα, Πογοσιάν, Λοβέρα, Φαντιγκά, Άοσμαν, Κάνιας, Ιωαννίδης Ν., Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Στον Παναιτωλικό ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Ντίας να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και να μένει εκτός, όπως και οι Μπακάκης, Ξενιτίδης αλλά και Ανέστης. Η αποστολή είναι η εξής: Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Στις 19:30 (CosmoteSport 1) στο Πανθεσσαλικό ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός που μετράει το 9/9 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα θέλει να περάσει και από την έδρα του εντυπωσιακού Βόλου, ο οποίος προέρχεται από πέντε σερί νίκες και βρίσκεται στην 3η θέση αποτελώντας την ευχάριστη παρουσία του πρωταθλήματος.

Στον Βόλο ο Κώστας Μπράτσος βλέπει τον Μπατόκιο να επιστρέφει. Η μοναδική απουσία είναι αυτή του Βίκτορ Φερνάντεθ, ο οποίος παραμένει εκτός με τραυματισμό, έχοντας χάσει και τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι Κλέιμαν, Κότνικ, Τάχατος, Αλχο, Ουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεσκίδα, Μπατόκιο, Ντέλετιτς, Φερνάντες Πάολο, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι «πράσινοι» θα έχουν τη δυναμική υποστήριξη των οπαδών τους που θα κατακλύσουν το Πανθεσσαλικό στάδιο, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην υπολογίζει τους τραυματίες με ρήξη χιαστού Αϊτόρ και Τρουιγιέ, αλλά και τον Πούγγουρα μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε. Στην αποστολή του τριφυλλιού βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.