ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Ατρόμητος έκανε φοβερή ανατροπή και επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα

Οι Περιστεριώτες εφτασαν τους 11 βαθμούς στη Super League και βρέθηκαν στις θέσεις των play off

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο Ατρόμητος έκανε φοβερή ανατροπή και επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ατρόμητος με δύο γκολ του Κιάρτανσον ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στο ματς που έκλεισε την 7η αγωνιστική.

Ο Παντελάκης άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο 63′, με τον Κγιάρτανσον να απαντάει στο 75′ και να ολοκληρώνει την ανατροπή για τον Ατρόμητο του στο 86ο λεπτό, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Οι Περιστεριώτες έφτασαν έτσι τους 11 βαθμούς στη Super League και βρέθηκαν στις θέσεις των play off, την ώρα που οι Γιαννιώτες παραμένουν στις τελευταίες θέσεις, με μόλις 4 βαθμούς σε 7 αγώνες πρωταθλήματος.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαίας, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Φριντζόνσον (60’ Μουνίθ), Κουέν (61’ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης (74’ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (90’+2’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια (88’ Μορέιρα), Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος (81’ Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Τζίμας, Ποζνάνσκι, Ροσέρο, Σταματελόπουλος (12’ λ.τρ. Μπάλαν).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.