Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε στο «Γ.Καραϊσκάκης» με 1-2 επί του Ολυμπιακού

Οι Θεσσαλονικείς προσπέρασαν τους Πειραιώτες στη βαθμολογία της Super League

Ελληνικό πρωτάθλημα: Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε στο «Γ.Καραϊσκάκης» με 1-2 επί του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική της Super League, με τον Νάρεϊ στο 56ο λεπτό να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ.

Οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να μην έκαναν και την καλύτερή τους εμφάνιση τα τελευταία χρόνια στο φαληρικό γήπεδο, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι εμφάνισαν αρκετή δυσκολία να βρουν την απαιτούμενη συνοχή στις δύο πλευρές του γηπέδου -για ακόμη ένα ματς στη σεζόν.

Πιστεύετε ότι η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό πρόκειται περί:

  • Επαναλαμβανόμενου βιασμού από τους πελάτες του μαστροπού Η.Μίχου; (7%, 884 Votes)
  • Δράσεις εγκληματικής οργάνωσης εκπόρνευσης ανηλίκου; (17%, 2.220 Votes)
  • Και των δύο (73%, 9.352 Votes)
  • Κανένα από τα δύο (2%, 280 Votes)

Σύνολο ψήφων: 12.736

Loading ... Loading ...

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς προσπέρασαν τους Πειραιώτες στη βαθμολογία της Super League, έχοντας 15 έναντι 14.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε στο 8ο λεπτό ο Παπασταθόπουλος για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, με ένα σπάνιο αυτογκόλ, ενώ ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον πρώτο του γκολ ως παίκτης του Ολυμπιακού έφερε το ματς στα ίσα. Στο 56′ ο Νάρεϊ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εξαιρετικό τελείωμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.