ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο Βόλος «λύγισε» τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις (2-1)

Ο Βόλος απέκτησε ισχυρό προβάδισμα για την είσοδο στα πλέι-οφ της Super League

Ελληνικό Πρωτάθλημα: Ο Βόλος «λύγισε» τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις (2-1)

Ο Βόλος βρήκε νικητήριο γκολ κόντρα στον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις (2-1), σε ματς για την 22η αγωνιστική στη Super League κι έτσι διατήρησε την ομάδα του Περιστερίου εκτός πρώτης εξάδας, με τους φιλοξενούμενους όμως να περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Με τη νίκη του κόντρα στον Ατρόμητο (2-1), ο Βόλος εδραιώθηκε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 35 βαθμούς (5ος και στο +10 από τους Περιστεριώτες).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.