ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελληνικό πρωτάθλημα: Παναιτωλικός και Λεβαδειακός «κόλλησαν» στο 0-0 στο Αγρίνιο

Όλα... μηδέν στο Αγρίνιο, υπό το βλέμμα του Κούμαν

Ελληνικό πρωτάθλημα: Παναιτωλικός και Λεβαδειακός «κόλλησαν» στο 0-0 στο Αγρίνιο

Για πέμπτη σερί αγωνιστική στη Super League, ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη. Υπό το βλέμμα του Ρόναλντ Κούμαν, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό μέσα στο Αγρίνιο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει.

Ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο 2ολεπτο του πρώτου μέρους. Ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το ματς στη συνέχεια και προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Στην καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου (23′) ο Χάμοντ έκανε κρίσιμη προβολή σε σουτ του Κολοβού από πολύ πλεονεκτική θέση.

Οι δυο ομάδες έδωσαν καλό ρυθμό στο ματς, στο δεύτερο του ημίχρονο, παίζοντας επιθετικά. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που είχαν καλύτερη εικόνα. Στο 54′ ο Παναιτωλικός είχε καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ, με τον Μπακάκη να στέλνει την μπάλα για λίγο άουτ, μετά από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Καρέλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κορυφαία στιγμή των γηπεδούχων χάθηκε στο 71′, με τον Καρέλη να δέχεται την μακρινή μπαλιά, αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων, με πλασέ εντός μεγάλης περιοχής. Άουτ πέρασε η μπάλα μετά και την κοντινή προβολή του Κορνέλιους στο 81′.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.