ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η ΑΕΚ περιμένει το Χάρη Ρώμα να υπογράψει για την 6μηνη άδεια του νέου γηπέδου – Άφαντος στο εξωτερικό

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής θα επιστρέψει την ερχόμενη Δευτέρα

Η ΑΕΚ περιμένει το Χάρη Ρώμα να υπογράψει για την 6μηνη άδεια του νέου γηπέδου – Άφαντος στο εξωτερικό

Την υπογραφή του Χάρη Ρώμα ζητά διακαώς η ΑΕΚ, προκειμένου να βγάλει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα εγκαίνια της OPAP Arena (30/9), αλλά και για την επίσημη πρεμιέρα με τον Ιωνικό (3/10). 

Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ έχει πάρει άδεια λειτουργίας, αλλά αναμένει την τυπική υπογραφή της εξάμηνης άδειας για τη λειτουργία του γηπέδου, ώστε να βγουν τα εισιτήρια για τα εγκαίνια, αλλά και για το ματς με τον Ιωνικό.

Ο Χάρης Ρώμας, που είναι και αντιπεριφερειάρχης στην Περιφέρεια Αττικής, είναι στο εξωτερικό και θα επιστρέψει την ερχόμενη Δευτέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγινε γνωστό, στην ΑΕΚ αναζητούν τρόπους για να επισπευσθεί η διαδικασία, ενώ γνωστοποιήθηκε πως για τα εγκαίνια θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.