ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Κάρλος Κορμπεράν : «Να δείξουμε πως ο Ολυμπιακός δεν αποδέχεται τις ήττες»

Ο Κ.Κορμπεράν περιμένει αντίδραση από τον Ολυμπιακό κόντρα στον Βόλο, μετά την ήττα από τη Ναντ.

Κάρλος Κορμπεράν : «Να δείξουμε πως ο Ολυμπιακός δεν αποδέχεται τις ήττες»

Προβληματισμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στη Ναντ είναι ο Κάρλος Κορμπεράν και ιδιαίτερα από το γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται γκολ.

Μιλώντας κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε ότι περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κ.Κορμπεράν:

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δέχεται συχνά γκολ στα τελευταία λεπτά:

«Με απασχολεί και με ανησυχεί το να δεχόμαστε ευκαιρίες για γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, είτε πρόκειται για το πρώτο λεπτό, είτε πρόκειται για το τελευταίο λεπτό. Με τη Ναντ δεχθήκαμε δύο γκολ.

Ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στα τελευταία λεπτά και αυτό είναι ένα μήνυμα πως πρέπει να βελτιωθούμε και να διατηρούμε καλή οργάνωση στην άμυνά μας σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα».

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι:

«Θα πρέπει φυσικά να μας επηρεάσει αλλά θετικά. Θα πρέπει να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι. Θα πρέπει να λειτουργήσει σαν κίνητρο για να είμαστε πολύ καλύτεροι και πολύ πιο προσεκτικοί στο επόμενο παιχνίδι.

Η ήττα με τη Ναντ μας ‘πόνεσε’ πολύ. Αυτόν τον πόνο πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε και να τον μετατρέψουμε σε θυμό έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Εγώ προσωπικά ‘πόνεσα’ πολύ και από ότι καταλαβαίνω το ίδιο νιώθει όλη η ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο:

«Πρέπει να αντιδράσουμε και να δείξουμε στον κόσμο πως είμαστε μια ομάδα που δεν αποδέχεται τις ήττες. Αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να δείξουμε πως αντιδρά η ομάδα και αυτό είναι που θέλω να δω απέναντι στον Βόλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.