ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ατρόμητος απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 στην παράταση και πέρασε στους «16»

Ο Ατρόμητος με τρία γκολ στην παράταση πέρασε θριαμβευτικά από την Τρίπολη

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ατρόμητος απέκλεισε τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 στην παράταση και πέρασε στους «16»

Στους «16» του Κυπέλλου ο Ατρόμητος. Μετά από ένα 90λεπτο χωρίς γκολ στην Τρίπολη, οι Περιστεριώτες σκόραραν τρεις φορές στην παράταση και με το 3-1 επί του Αστέρα πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Περιστερίου έγινε η 11η ομάδα που θα βρεθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά κι είχε δοκάρι με τον Μπαράλες στο 27’, στη συνέχεια ο Ατρόμητος ανέβασε την απόδοση του κι είχε με τη σειρά του καλές στιγμές. Καμία ομάδα, πάντως, δεν σκόραρε στο 90λεπτο.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Κλωναρίδης πέτυχε ένα τρομερό γκολ για το 0-1, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου του έξτρα μισάωρου.

Ο Κιάρτανσον έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου, η οποία πέτυχε και τρίτο γκολ με πέναλτι του Μουνίθ. Κάπως έτσι ο Κρις Κόουλμαν είδε και τις τρεις αλλαγές του να βρίσκουν δίχτυα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα (91’ Στάνκο), Άλβαρεζ (113’ Κωστέας), Ντομίνγκεθ (46’ λ.τρ. Προύντζος), Μουνάφο, Σίτο (65’ Μπαρτόλο), Ριέρα (37’ Λέο Τιλίκα), Μπενίτο (65’ Κρέσπι), Μπαράλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρες, Μαυρομάτης, Αθανασίου (84’ Ντε Μποκ), Έρλινγκμαρκ, Φρίντγιονσον (61’ λ.τρ. Έντερ Γκονζάλες), Κουέν (67’ Μουνίθ), Ροτάριου (67’ Κλωναρίδης), Τζαβίδας (101’ λ.τρ. Κιάρτανσον), Τζοβάρας (84’ Οικονομίδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.