ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο με σούπερ Ποντένσε και «διπλό» Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός πήρε το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 2-1 , για την 24η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τους Αρκάδες να ανοίγουν το σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Γιαμπλόνσκι, και όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν ο κίνδυνος «γκέλας» για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Ωστόσο, ο Ποντένσε κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ελ Καμπί στο 79′, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στην ανατροπή με τον Μαροκινό επιθετικό στο 87′ μετά από καταπληκτική πάσα του Ποντένσε με το τακουνάκι και ασίστ του Όρτα.

Η εικόνα του αγώνα

Δυναμικό ξεκίνημα στο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άλλαξαν ωραία την μπάλα κι αυτή κατέληξε στον Ναβάρο, ο οποίος κοντρόλαρε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής και με πλασέ σκόραρε στο 6ο λεπτό, όμως ο Ισπανός επιθετικός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 15′ απείλησε ο Όρτα με μακρινό σουτ, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Τσιφτσή, ενώ δύο λεπτά μετά, από σέντρα του Ροντινέι, ο Ναβάρο έπιασε την κεφαλιά που πέρασε δίπλα από την εστία του Αστέρα.

Στο 32′ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μία πολύ καλή στιγμή, με τον Έσε να στρώνει στον Φορτούνη, ο οποίος έκανε με τη μία το πλασέ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί οι Αρκάδες, «άγγιξαν» το γκολ στο 40ό λεπτό. Ο Ρεγκίς εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Χριστόπουλος έκανε την πρώτη επαφή και ο Γιαμπλόνσκι με προβολή από την μικρή περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη.

Στο 42′ ο Ναβάρο είδε να του ακυρώνεται και δεύτερο γκολ στο παιχνίδι, γιατί το σουτ που επιχείρησε, χτύπησε στο χέρι του Ιμπόρα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Αστέρας κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ρεγκίς έκανε τη σέντρα και ο Γιαμπλόνσκι με πλασέ στην κίνηση στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0 στο 45′, στέλνοντας τους Αρκάδες στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Στην ανάπαυλα ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού προχώρησε σε τρεις αλλαγές, θέλοντας να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, η οποία βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο και είχε 45 λεπτά για να ανατρέψει την κατάσταση. Στο 53′ οι Πειραιώτες είχαν μία πολύ καλή στιγμή με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Λίγο μετά πέρασε στο παιχνίδι και ο Ελ Κααμπί, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να παίξουν με δύο φορ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιτεθούν από τις πτέρυγες και κυρίως από τα δεξιά με τον Ροντινέι, ο οποίος βρήκε τον Τσικίνιο, που αστόχησε σε κεφαλιά που επιχείρησε στο 66′. Στο 72′ ο Βραζιλιάνος μπακ βρέθηκε μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσιφτσή, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν (46′ Βέζο), Κάρμο, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα (57′ Ελ Κααμπί), Έσε (46′ Τσικίνιο), Όρτα, Φορτούνης, Ναβάρο (79′ Γιόβετιτς), Καμπράλ (46′ Ποντένσε).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Χουχούμης (90′ Άλβαρεθ), Γιαμπλόνσκι (71′ Γκος), Αλάγκμπε, Σίτο (59′ Καλτσάς), Ζουγλής (71′ Παλάσιος), Ρεγκίς, Μάντζης (59′ Μιριτέλο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.