ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οριστικά τον Ιανουάριο τα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης για το Κύπελλο Ελλάδος

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων

Οριστικά τον Ιανουάριο τα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης για το Κύπελλο Ελλάδος

Η ΕΠΟ μετέθεσε τους δύο σημαντικότερους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης δεν μπορούσαν να διεξαχθούν στις ημερομηνίες που αρχικά ορίστηκαν, μετά και από σχετικό αίτημα της ΕΛ.ΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία είχε ζητήσει την αλλαγή ημερομηνίας λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου (6/12) και της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα (7/12).

Κατά συνέπεια, τόσο το ντέρμπι «αιωνίων» όσο και η αναμέτρηση των δύο «κιτρινόμαυρων» ομάδων μετατέθηκαν για τις 10 Ιανουαρίου, με ώρα έναρξης στις 21:30 για το πρώτο παιχνίδι και 19:30 το δεύτερο, αντί για τις 6 και 7 Δεκεμβρίου.

Ταυτόχρονα, η Επιτροπή Κυπέλλου προχώρησε σε κάποιες αλλαγές όσον αφορά στις ώρες έναρξης μερικών από τις υπόλοιπες συναντήσεις.

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων:

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

17:00 Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός

19:30 Παναιτωλικός – Καλλιθέα

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

17:30 ΟΦΗ – Κηφισιά

19:30 ΑΕΛ – Ατρόμητος

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

15:00 Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου

19:00 ΠΑΟΚ – Βόλος

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

19:30 ΑΕΚ – Άρης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

21:30 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.