ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλούμε τον κόσμο να μην πάει στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλούμε τον κόσμο να μην πάει στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην πάει στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς δεν διατέθηκαν εισιτήρια για τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τους φίλους της ομάδας ότι θα διατεθούν εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και γι’ αυτό το λόγο τους καλεί να μην πάνε στο γήπεδο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Κρίθηκε σκόπιμο για λόγους ασφαλείας, μια και η κερκίδα των φιλοξενούμενων είναι πολύ μικρή, να προφυλαχθεί η ομάδα.

Κατανοούμε απόλυτα τη «δίψα» του κόσμου μας να παραστεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού σε ακόμα ένα παιχνίδι, όμως υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες καλούμε τους φιλάθλους μας να μην έρθουν στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δίνουμε ραντεβού όλοι την Κυριακή στην έδρα μας, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Ατρόμητο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.