ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναθηναϊκός: Εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα ο Μ.Σένκεφελντ

Υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στον τρίτο οσφυικό σπόνδυλο

Παναθηναϊκός: Εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα ο Μ.Σένκεφελντ

Το πρόβλημα που αποκόμισε ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός από το χθεσινό (11/08) παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας και την σύγκρουσή του με τον Τσέχο τερματοφύλακα, το οποίο και τον οδήγησε σε αναγκαστική αλλαγή, αποδείχθηκε σοβαρότερο του αναμενομένου.

Ο Μπάρτ Σένκεφελντ υπέστη ρωγμώδες κάταγμα εγκάρσιας δεξιάς απόφυσης του 3ου οσφυικού σπονδύλου κι έτσι θα αναγκαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για ένα μήνα.

Αυτό σημαίνει πως ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θα χάσει σίγουρα τα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Ιωνικό (εντός, 21/08), ΟΦΗ (εκτός, 27/08) και Λεβαδειακό (εκτός, 03/09) ενώ δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβει και το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ (εντός,10/09).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραυματισμός του Σένκεφελντ αφήνει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με διαθέσιμες επιλογές για τις δύο θέσεις των σέντερ μπακ τους Σάρλια, Μάγκνουσον, Κουρμπέλη, Πούγγουρα και Σιδερά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.