ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Την απόκτηση του Μεϊτέ ανακοίνωσε και επίσημα ο ΠΑΟΚ

Ασπρόμαυρος και με τη βούλα ο Σουαλιό Μεϊτέ με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει τον δανεισμό του Γάλλου μέσου από τη Μπενφίκα

Την απόκτηση του Μεϊτέ ανακοίνωσε και επίσημα ο ΠΑΟΚ

Ο Σουαλιό Μεϊτέ ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΠΑΟΚ.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε μέσω των social media τη συμφωνία της με το Γάλλο μέσο ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Μπενφίκα με οψιόν αγοράς για το 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Σουαλιό Μεϊτέ από την Μπενφίκα μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με οψιόν αγοράς. Ο παίκτης θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 8.

Γεννημένος στις 17 Μαρτίου 1994, στο Παρίσι της Γαλλίας, ο Μεϊτέ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Οσέρ, κάνοντας το ντεμπούτο του στη Ligue 1 κατά τη διάρκεια της σεζόν 2011-12. Tην επόμενη σεζόν η Λιλ με την Οσέρ ήρθαν σε συμφωνία για τον 19χρονο Γάλλο, με την πρώτη να τον παραχωρεί ξανά στην Οσέρ με δανεισμό για να καταγράψει 22 συμμετοχές, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές. Ο Μεϊτέ επέστρεψε στη Λιλ, όπου και παρέμεινε μέχρι τη σεζόν 2015-16, μετρώντας 41 συμμετοχές.

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2016 μετακόμισε στη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Πέρασε δύο χρόνια στη Jupiler Pro League, αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή. Ο Γάλλος συμμετείχε σε 58 παιχνίδια, σκόραρε δύο γκολ και κατέγραψε δύο ασίστ, όντας πρωταγωνιστής της ομάδας που κατέκτησε το Βελγικό Κύπελλο.

Τη σεζόν 2017-18 επέστρεψε ξανά στην Ligue 1, αυτή τη φορά για την Μονακό, με την μεταγραφή να κοστίζει 8.000.000 ευρώ. Στους «Μονεγάσκους» αγωνίστηκε τρεις φορές πριν πάει δανεικός στην Μπορντό, όπου και κατέγραψε 19 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ.
Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην Serie A για λογαριασμό της Τορίνο. Ο Γάλλος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γκρανάτα σε 94 αγώνες, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας επτά ασίστ.

Οι εμφανίσεις του κέντρισαν το ενδιαφέρον της Μίλαν, η οποία τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο του 2021 και έπαιξε σε 21 παιχνίδια, μετρώντας και μία ασίστ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μεϊτέ ήταν η Μπενφίκα. Στη Λισαβόνα μέτρησε 27 εμφανίσεις πριν φύγει δανεικός για την Κρεμονέζε την σεζόν 2022-23, όπου είχε 35 συμμετοχές και δύο ασίστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Γάλλος μέσος ήταν ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή και γίνεται κάτοικος Θεσσαλονίκης.
Καλώς ήρθες Σουαλιό!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.