ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

UEFA: Πρόστιμο 38.000 ευρώ στον Ολυμπιακό

Τι αφορά το πρόστιμο

UEFA: Πρόστιμο 38.000 ευρώ στον Ολυμπιακό

Από την Πειθαρχική Επιτροπή Ελέγχου και Ηθικής της UEFA, με πρόστιμο 38.000 ευρώ, τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τον πρώτο αγώνα του για τα play off εισόδου στους «16» του Europa Conference League με τη Φερεντσβάρος.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός δέχτηκε τιμωρία από την Πειθαρχική Επιτροπή Ελέγχου και Ηθικής της UEFA, για τα όσα έγιναν στο πρόσφατο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην Φερεντσβάρος στο πρόσφατο παιχνίδι των δυο ομάδων για τους «16» του Conference League.

Το πρόστιμο από την UEFA στον Ολυμπιακό ανέρχεται στα 38.000 ευρώ, ενώ τιμωρία επιβλήθηκε και στους Ούγγρους, οι οποίοι μάλιστα θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με τους Πειραιώτες για να τους αποζημιώσει για ότι ζημιές προκάλεσαν στο «Καραϊσκάκης».

Οι παραβάσεις αφορούν
-Μπλοκάρισμα διαδρόμων στις εξέδρες (Art. 38 SSR): 12.000 ευρώ.

-Χρήση λέιζερ (Art. 16(2)(d) DR): 18.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο (Art. 16(2)(a) DR): 8.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.